--------------------------------------------------------
CAUTATI FILMELE BIBLICE AN JOSUL PAGINI
---------------------------------------------------------

Samson este unul dintre cei mai puternic personaj pe care biblia nil descrie din neamul Israelitilor. El fiind foarte puternic si castigand lupte dupa lupte il face pe regele Filistind sa se foloseasca de sora fostei lui soti Semadar, Dalila.  Dalila reuseste sa il seduca pe Samson si sa afle ca toata puterea lui sta in pletele lui. Cu toate acestea Dalila face cea ce a fost trimisa sa faca si  taie parul lui Samson cea ce face ca puterile lui sa dispara de asemenea. Ce se intampla dupa acea este uimitor.
                                        VIZONATI FILMUDescoperirea lui Iisus Hristos, pe care i-a dat-o Dumnezeu, ca să arate robilor Săi cele ce trebuie să se petreacă în curând, iar El, prin trimiterea îngerului Său, a destăinuit-o robului Său Ioan, care a mărturisit cuvântul lui Dumnezeu şi mărturia lui Iisus Hristos, câte a văzut. Fericit este cel ce citeşte şi cei ce ascultă cuvintele proorociei şi păstrează cele scrise în aceasta! Căci vremea este aproape.
VIZIONATI FILMU Toma, zis Geamăn, unul din cei doisprezece, nu era cu ei când a venit Isus. Ceilalţi ucenici i-au zis deci: „Am văzut pe Domnul!” Dar el 
 • le-a răspuns: „Dacă nu voi vedea în mâinile Lui semnul cuielor şi dacă nu voi pune degetul meu în semnul cuielor şi dacă nu voi pune mâna mea în coasta Lui, nu voi crede.                                                                 VIZIONATI FILMU 


 •  Ilie, tişbitul, unul din locuitorii Galaadului, a zis lui Ahab: „Viu este Domnul Dumnezeul lui Israel al cărui slujitor sunt, că în anii aceştia nu va fi nici rouă, nici ploaie, decât după cuvântul meu.”
 • VIZIONATI FILMU Avram este cunoscut dupa credinta la fel si ascultarea lui de Dumnezeu. Avram este mult cunoscut dupa fapta pe care el era pregatit sa o faca in ascultare porunca data de catre Dumnezeu si aceasta fiind de al aduce pe fiul lui ca jertfa. Avram asculta porunca Domnului si se pregateste de aceasta cu inima franta pana in ultimul moment cand Isus ii spune sa se opreasca. Aceasta a fost de fapt un test de ascultare pentru Avram. Istoriuara aceasta este doar putin despre Avram si ceea ce Dumnezeu ia incredintat.
VIZONATI FILMU

 •  Atunci* a venit Isus din Galileea la Iordan, la Ioan, ca să fie botezat el. Dar Ioan căuta să-l oprească. „Eu”, zicea el, „am trebuinţă să fiu botezat de Tine, şi Tu vii la mine? Drept răspuns, Isus i-a zis: „Lasă-Mă acum, căci aşa se cade să împlinim tot ce trebuie împlinit.” Atunci, Ioan L-a lăsat. De îndată ce a fost botezat Isus a ieşit din apă. Şi, în clipa aceea, cerurile s-au deschis şi a văzut pe Duhul lui Dumnezeu coborându-Se în chip de porumbel şi venind peste El. Şi din ceruri* s-a auzit un glas, care zicea: „Acesta este Fiul Meu preaiubit, în care Îmi găsesc plăcerea.”
 • VIZIONATI FILMUL


 • Mardoheu creştea pe Hadassah, adică Estera, fata* unchiului său, căci ea n-avea nici tată, nici mamă. Fata era frumoasă la statură şi plăcută la vedere. După moartea tatălui şi a mamei sale, Mardoheu o luase de suflet.
 • VIZIONATI FILMU
Cel mai tânăr din ei a zis tatălui său: ‘Tată, dă-mi partea de avere ce mi se cuvine.’ Şi tatăl le-a împărţit averea
 VIZIONATI FILMU
 •  Era un om bogat care se îmbrăca în porfiră şi in subţire; şi în fiecare zi ducea o viaţă plină de veselie şi strălucire. La uşa lui, zăcea un sărac, numit Lazăr, plin de bube
 •  VIZIONATI FILMU

 Moise este un film asteptat de multi. Motivul pentru  este ca Moise este un alt personaj biblic care a trecut prin multe incercari si care aproape de fiecare data ne-a facut sa ne placa de el datorita faptului ca Isus si minunile lui fac parte din viata lui. O poveste biblica uimitoare care motiveaza o lume intreag si care ne lasa cu mesajul ca nimic nu este prea imens sau chiar imposibil pentru Dumnezeu. 
VIZIONATI FILMU
 Moise a stat acolo cu Domnul patruzeci de zile şi patruzeci de nopţi. N-a mâncat deloc pâine şi n-a băut deloc apă. Şi Domnul a  scris pe table cuvintele legământului, Cele Zece Porunci.


VIZIONATI FILMU

 Filmul Solomon il prezinta pe marele si inteleptul Solomon care tot ceea ce a cerut de la Dumnezeu este intelepciune. El fiind foarte credincios si pentru ca nu ceruse nimic altceva Dumnezeu ia dat si intelepciune dar si bogatia. Acestfilm reprezinta viata de crestin a lui Solomon precum biblia scrie despre el.
VIZIONATI FILMU


Tanarul David este cunoscut ca fiind acela care a doborat uriasul Goliat cu o prastie sau o arma asemanatoare.  David este un ales de catre Dumnezeu ca sa devina urmatorul rege dupa Saul dar Saul nu crede ca acesta are tot ceea ce ii trebuie sa fie rege si incepe sa il invidieze. Saul cauta sa il omoare pe David asa ca David fuge de el si in cele din urma gaseste multi insotitori si sustinatori ca sa il apere de Saul.  El pleaca in Exil si astepta sa devina rege peste poporul Israel. Pana la urma el cucereste Ierusalimu care doreste sa il faca un oras al paci.

                                                   VIZIONATI FILMU

 

In acest film ne intalnim cu Iacob fiul lui Isac si al Rebecai al carei intregi povesti o putem gasi in Geneza. Acest film aduce la cunostinta drama poporului Evreu din perioada intemeiari celor douasprezece triburi ale poporului lui Israel.
VIZIONATI FILMUL


 

In acest film intalnim un tanar credincios pe nume Iosif. Iosif nu era singur la parinti dar el primea cea  mai multa atentie ceea ce ia facut pe fratii lui sa il urasca si sa isi faca planuri sa scape de el. Intr-o situatie dificila departe de casa Iosif este vandut de fratii lui. El urmeaza sa fie cumparat de Faraon regele Egiptului apoi sa ajunga unul dintre cei mai puternici oameni in Egipt pe vremea aceea. Plecat de ani de acasa momentul sa se intalneasca cu fratii sai vine curand.
VIZIONATI FILMUL


Impresionanta drama biblica inspirata din viata Apostolului Pavel. La putin timp dupa rastignirea lui Iisus, Saul din Tars – un dusman de temut al credinciosilor crestini tot mai numerosi –porneste pe urmele lor, pe drumul Damascului, dar isi pierde vederea. Din fericire, el traieste maretul moment al revelatiei si gratiei divine si isi va recapata lumina ochilor, datorita credintei lui Iisus. Saul va fi botezat sub numele de Pavel si se va alatura celorlalti Apostoli pentru a propovadui adevarul despre viata si suferintele lui Iisus.
Un film despre viata Mariei Magdalena, un film al sperantei іn mijlocul suferintei, al vindecarii unei inimi zdrobite, dar eliberate іn urma experimentarii dragostei adevarate.

VIZIONATI FILMUL
Un film inspirat din biblie despre faptele apostolilor, despre suferintele lor pentru Domnul Isus.

VIZIONATI FILMUL
Din nefericire, Iuda nu e doar personajul unui anume moment istoric, ci si un personaj al istoriei de dupa el, multiplicat peste tot, la scara planetara, іn ipostaza sarutarii care acopera tradarea.

VIZIONATI FILMUL


 Un film despre facerea   pamantului.
VIZIONATI FILMUL
Ieremia a fost unul dintre cei patru mari profeţi evrei, căruia i se atribuie Cartea Plângerii din Vechiul Testament. A fost martor al distrugerii Ierusalimului şi al înrobirii poporului lui Israel de către babilonieni.
 •  Dumnezeu a făcut ca Daniel să capete bunăvoinţă şi trecere înaintea căpeteniei famenilor dregători.

VIZONATI FILMUL

 • Apoi, împăratul a înălţat pe Daniel şi i-a dat daruri* multe şi bogate; i-a dat stăpânire peste tot ţinutul Babilonului şi l-a pus ca cea mai înaltă căpetenie** a tuturor înţelepţilor Babilonului.Toma, zis Geamăn, unul din cei doisprezece, nu era cu ei când a venit Isus.Film an romana.

VIZIONATI FILMUL

-----------------------------------------------------------------------------------
Publicitate